Nieuws

Myomy paper bag, shop jij hem in de toekomst?

myomy paper bag

Het is weer tijd om toe te geven aan een verslaving van mij. Soms koop je dingen die je niet per se nodig hebt, maar ze zijn wel mooi en handig. Ik hoor je hersenen al kraken, maar ik heb het natuurlijk over tassen. Als je er  een of twee hebt is dat eigenlijk al genoeg. Toch moet ik er altijd meer hebben. En ik weet heel goed dat ik niet de enige ben met een tassenverslaving. Veel vrouwen én mannen hebben precies hetzelfde. De tassen die ik nu op het oog heb zijn de Myomy paper bag tassen. Ze zijn simpel en zien er toch super fancy uit.

Ik moest een Myomy paper bag hebben!

Deze tassen moesten en zouden natuurlijk in mijn collectie komen. Ik ben dan ook weer zoals gewoonlijk het internet afgestruind naar webshops met een Myomy paper bag aanbod. En ik zou mezelf niet zijn als ik de tassen van de toekomst niet had gevonden. Myomy paper bag tassen zijn simpele tassen die overal bij passen. Dat is ook de precieze reden dat ik ze moest hebben. Ik blijf ”moest” zeggen, omdat ik ze al heb! de Myomy paper bag tassen staan al bij mij in de kast. Niet allemaal natuurlijk! Ik heb er op dit moment twee.

Myomy paper bag tassen zijn lekker licht

Myomy paper bag tassen hebben een groot voordeel dat andere tassen niet hebben. Ze zijn lekker licht én ruim. Zo heb ik bijvoorbeeld gemerkt dat er veel dingen in mijn tas passen en het niet zwaar wordt. De spullen die er in zitten wegen natuurlijk wel, maar de tas is heel licht. Hierdoor voelt een volle Myomy paper bag tas minder zwaar aan dan bij andere tassen. Myomy paper bag tassen heb ik online besteld bij Brandfield, De dag nadat ik de tassen besteld had, kreeg ik ze al binnen. En dan nog niet eens gesproken over dat ik mijn tassen heb laten inpakken. En het inpakken (ja ik laat mijn online aankopen graag inpakken) was helemaal gratis. De volgende keer bestel ik mijn Myomy paper bag tassen zonder twijfel weer bij Brandfield.

Ben jij al benieuwd naar mijn volgende aankoop? Het zal in ieder geval niet lang duren voordat ik weer iets met je deel op mijn blog. Maar of die volgende aankoop tassen, schoenen of iets heel anders zal zijn dat lees je in de toekomst.

myomy paper bag